Hello world!

gezin-wandelen-kindjes-blij

Welkom op mijn blog.

Ik ben Thea, zaakvoerster van De Strik. Samen met mijn man ben ik het avontuur aangegaan om een eigen zaak op te starten. In mijn professionele leven werk ik op de dienst ‘customer service’ bij 3DS, een bedrijf dat aan 3d printen doet. Ik zou uren kunnen vertellen over de wondere wereld van het 3d printen maar daarvoor dient deze blog natuurlijk niet ;).

Buiten mijn werk ben ik in de eerste plaats de trotse mama van 3 kleine schatten van kinderen: Florian (°2018),Annefleur (°2019) en Jozefien (°2021). Met hun vrolijke snoetjes zorgen zij elke dag voor heel wat leven in de brouwerij. In de zeldzame vrije uurtjes die overblijven ploeter ik al eens in de tuin of lees ik een goed boek. Ook voor een lekker ijsje ben ik (en de kinderen) altijd kandidaat.

We denken er al lang over om een eigen onderneming te starten maar gingen er nooit echt verder mee.. Tot op een zonnige septemberdag toen we besloten een webshop te gaan beginnen. Maandenlang plannen en voorbereiden en hup! Hier zijn we ermee, onze eigen webwinkel.
Een naam bedenken bleek niet zo eenvoudig, daar hebben we best lang over gedaan. We hebben onze familie ingeschakeld om te brainstormen en kwamen zo uiteindelijk op “De Strik”. En die is, zoals je kan zien, blijven hangen :).

5 thoughts on “Hello world!

  1. Jan en Agnes zegt:

    Gefeliciteerd met uw initiatief, beste Thea en Sam,
    en met de mooie dingen in uw aanbod !
    we wensen jullie heel veel succes !!

  2. Liz Vanroelen zegt:

    Veel succes met jullie prachtig initiatief! Ik ben helemaal weg van de stenen beeldjes en ga zeker en vast regelmatig bestellingen plaatsen!

Comments are closed.